CD, DVD дискове с печат, кутии, обложки и опаковки

Бърз и качествен печат на обложки за дискове

Технологията, която използваме, позволява висококачествен печат с фотореалистични детайли върху обложките на CD или DVD дискове. Важно е да отбележим следните аспекти:

  1. Графичен дизайн и проектиране: Ние разработваме идеи и графични проекти за лицата на дисковете, както и за обложките и кутиите. Това включва създаване на уникални дизайни, които отразяват визията и съдържанието на диска.

  2. Предпечат и подготовка: Преди печата, извършваме предпечатни дейности, като подготвяме файловете за печат, проверяваме цветовете и осигуряваме, че всичко е наред с графичния материал.

  3. Печат на обложки: Използваме съвременни технологии за печат, които осигуряват ярки цветове, детайли и фотореалистичност. Обложките се отпечатват директно върху картон или друг материал, който се използва за обвивката на диска.

  4. Допълнителни опции: При нас можете да изберете допълнителни опции като лаково покритие, което придава блясък и защита на обложката. Също така предлагаме различни видове картонени опаковки, включително digipack.

  5. Гъвкавост и бързина: Нашата технология не е обвързана с минимални количества за изпълнение, а сроковете за изпълнение са кратки. Така можете да получите персонализирани обложки за дискове бързо

С нас ще бъдете сигурни, че вашите проекти ще бъдат напечатани перфектно и ще се отразят във висококачествени обложки за вашия музикален или видео материал. Ако имате други въпроси, не се колебайте да попитате! 

Bg print предлага висококачествен, пълноцветен, дигитален печат на CD-R дискове 

Запис и тиражиране на CD-R дискове: Ние извършваме запис и тиражиране на CD-R дискове с капацитет 700 MB или 80 минути запис. 

  1. Висококачествени CD дискове: Използваме висококачествени CD дискове, които осигуряват стабилност и дълъг живот на вашите данни или музикални записи.

  2. Стандартна кутия за CD дискове: Всеки диск се предоставя в стандартна кутия с черен или прозрачен трей, която е с дебелина 14 мм. Това осигурява защита на диска и удобство при съхранение.

  3. Пълноцветен печат на обложката:

    • Предната обложка: Предлагаме двустранен пълноцветен печат на предната обложка на диска. Това включва възможността за създаване на уникален дизайн, използвайки цялата гама от цветове и фотореалистични детайли.
  4. Фото хартия и комплектоване:

    • Използваме двустранна фото хартия с грамаж 200 гр./кв.м., която осигурява висококачествен печат.
    • Дисковете се комплектоват в кутиите и се целофанират, за да бъдат защитени от влага и драскотини.
Фирмата приема поръчки за тиражиране на CD/DVD, но само ако материалите, които ще бъдат репликирани, не нарушават Закона за авторското право и сродните му права. За тиражирането на аудио или видео CD/DVD е задължително да се предостави Декларация за притежаването на всички необходими права за целите на репликирането. BgPrint не приемат поръчки за тиражиране на дискове, ако не са налице необходимите авторски права, като при подаване на декларация с невярно съдържание отговорността се поема от подателя